Η Παγκρήτια Έκθεση και στη Λάρισα !!!

12η Έκθεση Tοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στη Λάρισα
"ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος"

 

Κρήτη - Θεσσαλία Ανοίγουμε Δρόμους Συνεργασίας
7 έως 11 Νοεμβρίου 2018
Κεντρική πλατεία Λάρισας

 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 12ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων ''Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδος''

Η Έκθεση θα διεξαχθεί σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

 

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου αναμένεται να επισκεφθούν τα περίπτερα της Έκθεσης, να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν τα αγνά τοπικά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους αλλά και να ενημερωθούν για το σύνολο των υπηρεσιών που μπορούν να τους προσφέρουν.

Η διοργάνωση αυτή στη Θεσσαλία, έρχεται σε συνέχεια των επιτυχημένων Εκθέσεων, που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εξαιρετικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες παραγωγούς και γενικότερα για την προώθηση των ελληνικών τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Με την διεξαγωγή της Έκθεσης στην πρωτεύουσας της Θεσσαλίας, τη Λάρισα ο στόχος είναι διπλός:

- Να γνωρίσουν οι πολίτες της Θεσσαλίας τα προϊόντα των εκθετών, ώστε αυτά να τοποθετηθούν σε περισσότερα σημεία πώλησης και να εμπλουτίσουν τις επιλογές των καταναλωτών.

-Να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς της Λάρισας και γενικότερα της Θεσσαλίας, να προβάλουν τα προϊόντα τους και μέσα από στοχευμένες δράσεις και να κατακτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην κρητική και εγχώρια αγορά.

 

Στην Έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν παραγωγοί και μεταποιητές που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας από κάθε περιοχή της χώρας.

 

Παράλληλα με τους κρητικούς παραγωγούς, θα συμμετέχουν εκθέτες και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, συμπληρώνοντας έτσι και με άλλες ιδιαίτερες γεύσεις τον τοπικό διατροφικό πλούτο, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση.

Ακόμη μπορούν να συμμετάσχουν, Συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α., εκθέτες που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας και γενικότερα να προβάλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του φορέα που εκπροσωπούν στην αγορά της Θεσσαλίας.

 

Οι Εκθέσεις «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος» , παράλληλα με το εμπορικό τους μέρος, εμπλουτίζονται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, μουσικοχορευτικού, γαστρονομικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, που αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Οι εκδηλώσεις υπηρετούν στο σύνολό τους τον διατροφικό πολιτισμό και τις πολιτιστικές παραδόσεις των ιδιαίτερων περιοχών της χώρας μας.

 

Η είσοδος στην Έκθεση θα είναι ελεύθερη, όπως εντελώς δωρεάν θα είναι και η παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν.

Τα προϊόντα των εκθετών, στις έως σήμερα διοργανώσεις ενδεικτικά είναι: λάδι, προϊόντα ελιάς, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, βότανα, γλυκά, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, ντοματοειδή, σαλιγκάρια, προϊόντα σαλιγκαριού, προϊόντα σοκολάτας, σοκολατάκια με ελιά, μπάρες δημητριακών, σάλτσες, ταχίνι, λουκούμια, παστέλια, τυροκομικά από γάλα βουβαλιού, σοκολάτα και προϊόντα από χαρούπι, σφακιανόπιτες, καλιτσούνια, κοσμήματα και χειροποίητες κατασκευές, φυτικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια, αρώματα, αλόη και πολλά άλλα.

 

Η Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» αρχικά ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία των κρητικών παραγωγών, στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε από παραγωγούς από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος, όπως Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Βοιωτία, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα, Σύρο, Κιλκίς, Έβρο, Σέρρες, Ξάνθη, Αχαΐα και άλλες.

Με τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη Έκθεση, βρήκαν μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση των προϊόντων τους, τα οποία παρουσίασαν στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της.

 

Ενδεικτικό της επιτυχίας των Εκθέσεών μας, είναι το γεγονός ότι υποστηρίζονται επικοινωνιακά από ένα πλήθος συνεργαζόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης στα οποία κατά τη διάρκειά τους γίνονται δεκάδες ενέργειες διαφήμισης, προβολής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής για τους Φορείς και Πολιτιστικά σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και για τη συμμετοχή εκθετών, γίνονται στο 2810213318 και στο 6932430433.

 

Η καρδιά των τοπικών προϊόντων στην καρδιά της Θεσσαλίας στη Λάρισα!

Μια γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο!

 

 
 

Φωτογραφικό υλικό από τις προηγούμενες εκθέσεις

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 

Η έκθεση θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία Λάρισας.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

 • Η έκθεση θα λειτουργεί από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
 • Το ωράριο λειτουργίας θα είναι: Τετάρτη έως Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα διευκολύνει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης είναι η θέση του, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το οποίο καθιστά την πρόσβαση στο χώρο πολύ εύκολη.

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Οι επισκέπτες της έκθεσης χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:

 • Στους επισκέπτες κοινού: ιδιώτες που αγαπούν τα τοπικά προϊόντα, επιθυμούν να τα προμηθευτούν απευθείας από τους εκθέτες και ενδιαφέρονται να εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
 • Στους εμπορικούς επισκέπτες: επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων που επισκέπτονται την έκθεση µε στόχο να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας µε παραγωγούς και μεταποιητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω κατηγορίες επισκεπτών των 2 προηγούμενων διοργανώσεων: Super markets, Mini markets, Παντοπωλεία, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Μεζεδοπωλεία, Εταιρείες Διανομών, Εταιρείες Εμφιάλωσης & Συσκευασίας, Εταιρείες Διακίνησης, Μεταφοράς Εµπορευµάτων, Εταιρείες Logistics, Κάβες, Ξενοδοχεία, Πρακτορεία Ταξιδίων, Τουριστικοί Πράκτορες (Ελλάδα & εξωτερικό), Πάροχοι Καινοτόμων Προϊόντων, Λιανικό Εμπόριο Καλλυντικών και Προϊόντων Υγείας, όπως επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Πώληση Βιολογικών Προϊόντων και στους Εναλλακτικούς Τρόπους Υγείας, Κρητικά Σωματεία, Σύλλογοι κλπ.

 

Φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις

  

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Το κόστος του εκθεσιακού περιπτέρου ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 130 ευρώ και για τις 5 ημέρες συμμετοχής.
 • Το κόστος του τετραγωνικού μέτρου χωρίς δομή είναι 115 ευρώ.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

 • Ενοικίαση χώρου περιπτέρου µε δομή ή χωρίς, για τις ημέρες προετοιμασίας, λειτουργίας και αποξήλωσης της έκθεσης.
 • Ηλεκτρική παροχή και κατανάλωση ρεύματος.
 • Βασικός καθαρισμός περιπτέρων και όλων των κοινοχρήστων χώρων κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 • Παρουσίαση της εταιρείας στον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
 • Παροχή ηλεκτρονικών προσκλήσεων, προκειμένου να αποσταλούν από τους εκθέτες σε κοινό που οι ίδιοι επιθυμούν.

 

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Μετά από ενδελεχή μελέτη, έχουμε εξασφαλίσει ένα ποικίλο επικοινωνιακό και διαφημιστικό πρόγραμμα για την προβολή της έκθεσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από αυτές τις δράσεις:

 • Προβολή της Έκθεσης μέσα από τα χορηγικά προγράμματα επικοινωνίας µε ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά μηνύματα, αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα ηλεκτρονικά portals και στις εφημερίδες.
 • Δελτία Τύπου και newsletters που θα αποστέλλονται σε τακτά διαστήματα σε στοχευμένη βάση 50.000 e-mail.
 • Δελτία τύπου που θα λαμβάνουν 500 δημοσιογράφοι προκειμένου να ενημερώνουν το κοινό.
 • Διανομή φυλλαδίων στα κεντρικά σημεία της πόλης.
 • Αποστολή χιλιάδων προσκλήσεων.
 • Στοχευμένη - Χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook και στο Google Ad Words.
 • Προβολή του γεγονότος μέσα από τις ιστοσελίδες Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ενημερωτικών sites, αλλά και µε διαρκείς αναρτήσεις του γεγονότος σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 • Για την προβολή του γεγονότος έχει ήδη συγκροτηθεί ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.

Η διοργανώτρια εταιρία έχει την δυνατότητα να τροποποιεί, χωρίς δεσμεύσεις, τις παραπάνω ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα προβολής.

Οι εκθέσεις "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" έχουν πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Περιφέρεια Κρήτης    

Χορηγοί

Epimelitirio Irakliou 360x90 ktel logo 360x90 Selinari 360x90 Nektar 360x90 dinosauria logo 360x90 planitario logo 360x90 oli

Χορηγοί Μετακίνησης - Διαμονής

blank xorigoi Kasoudaki metafores logo

Ευχαριστούμε για την στήριξή τους

erythros stavros logo thalassokosmos 360x90

Ευχαριστούμε πολύ τα ΜΜΕ

mme star Mega mme ert Σκαϊ Ant1 Alpha epsilon kontra

Οι εκθέσεις "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των

Ypourgeio Agrotikis Anaptiksis Ypourgeio Esoterikon dioik anasyg Ypourgeio Esoterikon Maked Thrakis Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ypourgeio Tourismou eot aigida 2018 Ypourgeio-Nautilias-Aigaiou Dimos Peiraia Επιμελητήριο Ηρακλείου Επιμελητήριο Λασιθίου Επιμελητήριο Ρεθύμνης Επιμελητήριο Χανίων Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης Δήμος Αγίου Νικολάου Δήμος Ηρακλείου Dimos Xanion Δήμος Ρεθύμνου Dimos Agiou Vasileiou DimosAmariou Dimos-Anogeion Dimos Apokoronou Δήμος Αρχανών Αστερουσίων Dimos Biannou Dimos Gaudou Δήμος Γόρτυνας Dimos Ierapetras Dimos-Kantanou-Selinou Dimos Kissamou Δήμος Μαλεβιζίου Δήμος Μινώα Πεδιάδας Dimos-Mylopotamou Dimos Oropediou Lasithiou Δήμος Πλατανιά Dimos Siteias Dimos Sfakion Δήμος Φαιστού Dimos Xersonisou Anaptyksiakos Syllogos gynaikon epix tion N Irakleiou Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου Diktyo Ellinidon Gyn Epixeirimation esee oebeni Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης Παγκρήτιος Ένωσις Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων Syllogos Mesiton Anatolikis Kritis Syndesmos-Elaiokomikon sege Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως EllinoamerikanikoEpimelitirio ellinoafrikaniko epimelitirio Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνο-Βραζιλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο EllinovretanikoEpimelitirio Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ellinoisrailino epimelitirio Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ellinokanadiko-aigida ΕλληνοΚινεζικό Επιμελητήριο Ellino Poloniko epimelitirio Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύνδεσμος Ελληνορωσσικό Εμπορικό Επιμελητήριο EllinoSouidikoEpimelitirio Ελληνοσερβική Εμπορική & Βιομηχανική Ένωση Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο EllinoFinlandiko Epimelitirio ICC Diethnes Emporiko Epimel

Χορηγοί Επικοινωνίας

(Τις διοργανώσεις των εκθέσεων "Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση", έχουν στηρίξει με χορηγία επικοινωνίας τα παρακάτω μέσα)

Ethnos ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Efimerida syntakton Parapolitika   Karfi logo ependysi agrobusiness αρτ Τηλεόραση-Ραδιόφωνο   ATLAS TV 200x80 NeaTV TeleΚρήτη Αθήνα 9.84 Ant1 Δυτικής Κρήτης 97.0 FM athletic radio city 1061 fm Drs 95.3 FM Easy FM 93.2 kanali ena Kriti FM 875 c kritkos kafenes logo Κρητόραμα FM 97.9 lampsi radio 929 LatoFM lyra Notos949 parapolitika kritis 958 Ράδιο Μοίρες rithmos 1045gr Ρυθμός Χανιά 97.4 FM star fm 884 Star FM 97.7 STYLE 100 b Radio SuperFM 896 Chania TopFM Κρήτης V FM 911 Agrothema agonaskritis.gr   aera-gr   alexia   Απόδημοι Κρήτες Chania Post CandiaNews-GR   Ταξιδιωτικός Οδηγός Ελλάδας cracked gr crashonline.gr CretaBlog.gr cretalive cretan gastronomy cretanfoodnews CretaPost Gastronomia periodiko Δια-Κρητικές Υποθέσεις Dina Nikolaou eco zin epikaira Foodme Οδηγός φαγητού grand radio iraklioblog gr kriti mou   Kritika.gr   kritika epikaira   Κρητικά Νέα Κρητική Φωνή   kritikos logos   iatro.gr inotos gr   notospress.gr notosportnews.gr   parapolitika gr Politeia PrismaNews PrismaSport Pyksida rethemnos-gr-logos-xorigos low Ρίζα online Toumba District Travel periodiko festival kritikis kouzinas Volta WomanNews Zarpa gr zougla